دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۱
در دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بیش از گذشته بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی تاکید شده است. افرادی که به دنبال تقویت همزمان سیستم ایمنی و بهبود سلامت جسمی خود هستند همواره رژیمهای غذایی بهتر را رعایت کرده و از مواد غذایی سالمتر مصرف می‌کنند. 

به گزارش آوای خزر، یکی از خوردنی‌هایی که به منظور تقویت سیستم ایمنی گنجاندن آن در رژیم غذایی توصیه می‌شود، گیاه "علف لیمو" است.

در دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بیش از گذشته بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی تاکید شده است.

یکی از بهترین روشها برای حفظ سلامتی، مصرف غذاهای سالم و داشتن رژیم غذایی مفید است که سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن باشد.

مصرف مواد غذایی سالم و مغذی نه تنها به بدن کمک می کند تا بهترین عملکرد را داشته باشد بلکه از خطر ابتلا به بیماری ها نیز می‌کاهد.

اما چرا بدن برای تقویت سیستم ایمنی به گیاه علف لیمو نیاز دارد؟
علف لیمو گیاهی است که اغلب از برگها و روغن آن برای تولید دارو استفاده می شود. این گیاه به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی شناخته شده است که هر دوی این خواص به حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها کمک می‌کند.

نتایج برخی از مطالعاتی که در گذشته انجام گرفته نشان می دهد این گیاه می تواند باکتری های عامل پوسیدگی دندان را از بین برده و مانع از خرابی دندان شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این، بررسیها حاکی از آن است که این گیاه باعث بهبود هضم غذا می شود و همچنین به تحریک میزان متابولیسم بدن کمک می‌کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: